Українців розчарували прогнозом погоди у червні. Литиме щодня. Погода в Україні в червні 2020 буде дуже дощовою, вважають синоптики. А в деяких регіонах дощі будуть йти практично кожен день.

Так, за даними синоптиків Gismeteo, самими "мокрими" частинами нашої країни стане Захід і Північ, менше опадів - в інших регіонах.

огода в Україні, фото: pixabay
погода в Україні, фото: pixabay

Приміром, у Львові, за попереднім прогнозом, буде буквально пару днів без опадів. У Києві - трохи більше. А от у Харкові та Одесі дощів буде небагато, але з періодичними зливами.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

При цьому червень буде помірно теплим (+20+26), на Півдні та Сході до +30 градусів. Температура підвищиться вже у п'ятницю, 5 червня. І далі сильних перепадів в бік зниження температури не очікується.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на вулицю з шампунем — погода в Україні на 3 червня знову влаштує потоп.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.