У Сполучених Штатах продовжують бушувати протести. Акції тривають другий тиждень після вбивства поліцейським чорношкірого жителя Міннеаполіса Джорджа Флойда. Ситуація в США наближається до критичної. Протести охопили практично всі великі міста, при цьому на вулицях діють банди мародерів, які громлять цілі квартали і грабують магазини.
Однак далеко не всі темношкірі підтримують цей протест. Наприклад, колишня помічниця президента при адміністрації Барака Обами Дезірі Барнс виступила з потужною промовою, в якій присоромила протестувальників. “І ви б**дь думаєте, що це протест? Вважаєте, що знищити цілі квартали – це нормально?”, заявила Барнс. Вона звертається до всіх протестуючих і благає припинити знищувати Нью-Йорк і інші великі міста.


Нагадаємо, афроамериканець Джордж Флойд був убитий поліцейським під час затримання 25 травня. Полісмен придавив Флойда коліном і тримав близько 9 хвилин. Судово-медична експертиза постановила, що Джордж Флойд помер від асфіксії. Поліцейському пред'явлено звинувачення у вбивстві з необережності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українську журналістку жорстоко атакували під час протесту в Санта-Моніці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua з'явилося відео пограбування поїзда з домашньою технікою натовпом радикальних протестувальників в Чикаго.

Також портал Знай.ua писав, що Аріана Гранде, Емілі Ратаковски і Періс Джексон приєдналися до протестних акцій в США.