Відомий одеський хлібозавод потрапив у гучний скандал, "нагодувавши" українців унікальним хлібом зі смаком металу, а точніше іржавими болтами.

Відповідний допис з обуренням розмістили в Telegram-каналі "Чорний список".

Так, як відзначається, жителька Одеси придбала буханку хліба місцевого виробника і була шокована, адже під час того, коли вона намагалася його з'їсти, натрапила на металевий болт, який ймовірно потрапив у хліб через проблеми з обладнання.

Фото болта з хліба

"Все частіше нам надсилають розповіді про подібні ситуації. На цей раз ржавий болт попався в хлібі під назвою "Смачний" Одеського хлібозаводу. Складається враження, ніби у виробників хлібобулочних виробів масово проблеми з обладнанням", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Окрім цього, в мережі оприлюднили і докази, на яких видно, як жінка дійсно дістала з буханки хліба цілий болт, який був в одній зі скибок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, магазинне молоко не псується тижнями — справа не в хімії і не в антибіотиках, у чому секрет.

Як повідомляв Знай.uа у Запоріжжі жінка напилася отрути, від якого дохнуть щури — не знала, що коїла.

Знай.uа писав, дощ у торговому залі — українці скаржаться на комфорт в Епіцентрі, ллє як з відра.