У п'ятницю, 5 червня, по всій Україні очікується тепла погода. Стовпчики термометрів у середньому піднімуться до +22 +24 градусів. При цьому в деяких областях можливі дощі та грози.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що в цей день в центральних областях і на півдні стовпчики термометрів піднімуться до +26 градусів. Однак, на Сумщині та Харківщині буде трохи свіже – +17 +22 градуси.

Щодо опадів, то в північних областях і в центрі вірогідні дощі з грозами. Дощитиме на заході й на Харківщині. Вітер буде південно-західним, проте поривчастим, швидкість 7-12 метрів на секунду.

У Києві в п'ятницю пройдуть дощі з грозою. Температура вдень становитиме +22 +24 градуси вище нуля. Вітер у столиці очікують південно-західний, поривчастий.

Справжнє літо вже пудрить носика перед виходом із вагону. Ще трохи кокетує, `должна же я его немножечко помучить`, але...

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 4 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

5 червня вшановується пам'ять святителя Леонтія Ростовського і чудотворця Романа Углицького. На Леонтія закінчують посадку огірків. Наші пращури помітили: "Багато ґедзів у цей день – до великого врожаю огірків". Якщо вранці трава пахне сильніше ніж зазвичай – до дощу.

погода на 5 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.