У мережі оприлюднили унікальну фотографію, якe вдалося зробити під час протесту в Нью-Йорку, спричиненого жорстоким вбивством Джорджа Флойда поліцейським.

Джерело: іноземне видання Associated Press News

Варто нагадати, що напередодні в США був затриманий поліцією Джордж Флойд через підозру щодо використання фальшивого чека на 20 доларів. Під час задержання один з офіцерів притиснув шию чоловіка до асфальту і утримував близько шести хвилин, попри благання затриманого відпустити його, бо він не може дихати.

поліцейські стають на коліна перед протестувальниками , фото: CNN
поліцейські стають на коліна перед протестувальниками , фото: CNN

В результаті чоловік втратив свідомість, а медики, які приїхали на місце, не зуміли врятувати його життя. У зв'язку з цим США були охоплені хвилею заворушень.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Наразі ж в мережі оприлюднили унікальне фото, на якому чорношкірий протестувальник та поліцейська, закрив очі, тиснуть один одному руки в той час, коли навколо правоохоронці ведуть активну боротьбу з мітингувальниками.

"Протестуючий і поліцейська тиснуть руки під час демонстрації в Нью-Йорку, що почалася через смерть Джорджа Флойда", - підписали фото.

Рукопотискання під час протесту в Нью-Йорку

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки почалися масові протести через загибель афроамериканця Джорджа Флойда.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер показав кадри після погромів в США.

Також "Знай.ua" писав, що штаб-квартира CNN потрапила під приціл учасників акції протесту.