Відомий журналіст і телеведучий Костянтин Стогній вирішив відреагувати на ситуацію з протестами у США красивою історією своєї дочки і маленького темношкірого хлопчика. Ця історія трапилася на відпочинку в фавелі Росинья, що в Ріо-да-Жанейро. Журналіст згадує, що за час відпочинку біля океану до них навідувався темношкірий хлопчик, ровесник його дочки. Він довгий час не наважувався підійти, поки одного разу з ним не прийшла його мама. Тільки тоді хлопець осмілів і заговорив. Природно, португальською.

Мальчик из местных фавел каждый день приходил к океану и издалека наблюдал как играют мои дети. Он ерзал на песке,...

Geplaatst door Kostiantyn Stogniy op Donderdag 4 juni 2020


У ці дні почалося веселощі, згадує Стогній. Регор (саме так звали хлопчика), запропонував його дочці Каті свою дошку для катання. Вони разом ходили за морозивом, проводили величезну кількість, просто гуляючи по пляжу. Стогній розповів, що Регор не знав, як до них звернутися, і просто складав руки в молебнем жесті, щоб підійти до дітей.
Стогній згадував, що цей хлопчик за рівнем культури був набагато більш освіченим, ніж його однолітки з “освіченої Європи”, хоча жив в трущобах. Він тоді думав, яка різна доля їм уготована. Однак діти просто, безтурботно веселилися на пляжі. Він дивився на їхні щасливі обличчя, ще не зіпсовані жорстоким життям і брудною політикою, і мріяв, щоб всі дружили так само, як ці діти. Однак через два роки сталися заворушення в фавелі Росинья, і Стогній дізнався, що брата Регора застрелили місцеві бандити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, українську журналістку жорстоко атакували під час протесту в Санта-Моніці.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилося відео пограбування поїзда з домашньою технікою натовпом радикальних протестувальників в Чикаго.