Нещодавно, в перший день літа, у світі відзначали День захисту дітей. У цей день, хоч і в карантинному режимі, але в Україні теж проводили деякі заходи до цього дня. А в Міністерстві соціальної політики України проводять інформаційну кампанію про захист дітей в нашій країні. Про це йдеться на сторінці відомства в Facebook.

"Друзі, ми продовжуємо тиждень інформаційної кампанії в рамках проекту до Міжнародного дня захисту дітей разом з Social Rights UA і сьогодні детальніше розповімо про право на захист від бідності та соціального відчуження, згідно з статтею 30 Європейської соціальної хартії!", - йдеться в повідомленні.

Міністерство соціальної політики
Міністерство соціальної політики

Так, серед іншого в Мінсоцполітики підкреслили важливість прийняття заходів для того, щоб надати людям і дітям, які живуть або можуть опинитися в ситуації соціального відчуження або бідності, ефективного доступу, зокрема, до роботи, житла, професійної підготовки, освіти, культури і соціальної та медичної допомоги. "Переглядати ці заходи з метою їхнього коригування у разі необхідності", - додали у відомстві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, життя українських пенсіонерів кардинально зміниться в цьому році – 5 нововведень, які вплинуть на гаманець.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленський звернувся до дітей з заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, чим зайняти дітей на літніх канікулах — список простих і бюджетних ідей від українського гумориста.