Двоє національних гвардійців отримали поранення близько опівночі в четвер увечері після удару блискавки на площі Лафайет, недалеко від Білого дому - резиденції президента США у місті Вашингтон, округ Колумбія. У столиці США досі продовжуються акції проти поліцейського свавілля, спровоковані вбивством чорношкірого американця поліцією.

Джерело: американське видання The Washington Post.

За словами Віто Маджоло, представника пожежної служби Вашингтону., охоронці були доставлені в лікарню з серйозними травмами, але їх життю ніщо не загрожує.

Інцидент стався в ніч на четвер. Через шторм періодично випадали дощі і дув сильний вітер по всьому місту. Також спостерігався грім і блискавка. Однак протести не зійшли на нуль - тисячі людей продовжують висловлювати свою громадянську позицію і виступати проти поліцейського насильства.

протести в США, фото facebook/samsebeskazal
протести в США, фото facebook/samsebeskazal

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За повідомленнями ЗМІ, удар блискавки був сприйнятий багатьма протестувальниками як знак вищих сил, що ті підтримують мітингарів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп пустив у хід військових, людей вбивають – що зараз коїться в США.

Як повідомляв портал Знай.ua, Стогній відреагував на протести в США красивою історією про дітей: "Складав руки в молитовному жесті..."

Також Знай.ua писав, що Хотіли влаштувати самосуд - в США Богдан Вечірко на бензовозі хотів в'їхати у натовп протестувальників.