У суботу, 6 червня, по всій території України очікується хороша погода і температура повітря до +29 градусів. Однак у північних та західних областях можливі дощі та грози.

Так, в східних і центральних регіонах країни буде по-літньому сонячно і тепло – температура повітря прогріється до +27 +29 градусів. Про це йдеться в прогнозі синоптиків Укргідрометцентру.

При цьому в західних, північних і частини центральних областей очікується дощ з локальними грозами і до +23 градусів.

погода на 6 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що ночі теж стануть тепліші – передбачається +12 +16 градусів у ніч на 6 червня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

У Києві в суботу буде до +25 градусів. Протягом дня можливий дощ з грозою.

"7-го червня, на Трійцю, грозові дощі пройдуть лише в західній частині, а в основному в Україні буде сухо. В неділю вже спекотно, +25 +30 градусів, на Заході +21 +24 градуси", - написала експерт.

Почнемо прогноз на вихідні у теплій дружній атмосфері. ТеплА справді в Україну прибуде, та й вже потроху прибуває, адже...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 5 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.