В Нью-Йорку чоловік з гострими лезами, немов у героя коміксів Росомахи, спочатку намагався переїхати протестувальників, а потім і взагалі вибіг з машини та почав кричати, що усіх вб'є. Наразі ж зловмисника вже затримали.

Джерело: іноземне видання New York Post.

Як відзначається, інцидент мав місце ще 2 червня. Саме тоді 54-річний чоловік потрапив на кадри очевидців, коли намагався зачавити протестувальників на тротуарі, а потім, вийшовши з авто, почав погрожувати, що усіх вб'є. Зокрема, на його руку була одягнена рукавичка з чотирма довгими лезами з зубчастими краями, якою він і погрожував людям.

Скріншот з відео

"Я вас вб'ю!" - кричав чоловік.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вже через кілька днів чоловік був заарештований - влада оголосила, що місцевий Росомаха звинувачується в замаху на вбивство.

"У спалаху гніву і люті цей обвинувачений імовірно намагався вбити протестуючих, які мирно об'єдналися і використовували своє право на свободу слова", - сказала в своїй заяві прокурор.

Наразі ж чоловіку загрожує до 25 років в'язниці, якщо його вину буде доведено.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп пустив у хід військових, людей вбивають – що зараз коїться в США.

Як повідомляв портал Знай.ua, Стогній відреагував на протести в США красивою історією про дітей: "Складав руки в молитовному жесті..."

Також Знай.ua писав, що Хотіли влаштувати самосуд - в США Богдан Вечірко на бензовозі хотів в'їхати у натовп протестувальників.