Відомо, що в суботу, 6 червня, глава української держави Володимир Зеленський з нагоди Дня журналістики вирішив зібрати представників ряду ЗМІ в резиденції Залісся. Про це повідомляє кореспондент HB.

Зустріч Зеленського з журналістами, фото: НВ

Так, президент України Володимир Зеленський проводить зустріч у неформальній обстановці в селі Залісся Броварського району Київської області. Відзначається, що гарант змінив звичний діловий костюм і автомобіль на зручний спортивний одяг і велосипед.

Зустріч Зеленського з журналістами, фото: НВ

Також слід зазначити, що рік тому, 7 червня український лідер Володимир Зеленський у Залісся проводив подібну закриту зустріч з журналістами. Тоді кожен з учасників отримав індивідуальне запрошення, а сама зустріч не надавалося ограске.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зустріч Зеленського з журналістами, фото: НВ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рейтинг чинного президента України Володимира Зеленнського падає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кореспондент "Української правди" відреагував на резонансну ситуацію навколо знімку Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.