Зовсім несподівано для українського суспільства пролунала новина про те, що в Україні можуть з'явитися, офіційно, приватні армії. Лобіюванням цього закону зайнявся особисто "слуга народу" Зеленський. Президент заявив, що вже є два законопроєкти про приватні військові компанії. Однак вони ще не потрапили до Ради.

Зеленський запросив до обговорення даних законопроєктів Консультативну рада у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України. Глава держави вважає, що ветерани зможуть допомогти створити збалансований закон. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Офісу Президента України.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

"Є два проєкти закону про приватні армії, які не зареєстровані в парламенті. В одному з них не передбачено жодних обмежень. Це законопроєкт про те, щоб та чи інша бізнес-група могла офіційно зробити для себе приватну армію. А це дуже небезпечно", заявив Володимир Зеленський.

При цьому Зеленський закликав поквапитися з цими законопроєктами. Він доручив зробити першочергові напрацювання з ним вже найближчим часом, щоб парламент встиг їх прийняти до закриття поточної сесії. Голова Консультативної ради ветеранів Сергій Куніцин відповів Зеленському, що ветерани готові допомагати владі уникати прийняття незбалансованих рішень.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автор резонансного фото Зеленського з пробіжки пояснив його зміст.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський придумав новий спосіб, як "напхати" Україну іноземцями.

Знай.uа писав, якщо завтра вибори — дослідження показало, як впав рейтинг Зеленського.