Супермаркет відомої в Україні мережі "АТБ" вчергове втрапив у гучний скандал. Вже цього разу жінка придбала заморожену рибу, а коли лід розтанув, то з'ясувалося, що вона викинула гроші на вітер, а точніше на воду.

Відповідний допис з обуреннями з'явився в Facebook-спільноті "Типовий Харків".

За словами жінки, вона придбала стейк з риби, вага якого була на упаковці 410 грам, а коли прийшла додому та поклала його, аби він розтанув, то вага покупки зменшилася майже вдвічі, і це притому, що лід ще залишався.

"Купила в АТБ стейк зубатки. І це він ще не до кінця розморозився. Боюсь уявити, що з нього залишиться", - написала обурено жінка та оприлюднила фотодокази.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вже в коментарях користувачі мережі розповіли, що це насправді розповсюджена проблема, яка стосується усіх супермаркетів і магазинів:

"На деяких упаковках із замороженою рибою так і пишуть: 60% риба, 40% вода", "Один раз купували… від зубатки практично не залишилося нічого", "Я стикалася з цим! Люблю зубатку! Смачна риба! Але що з нею роблять при заморожуванні?" "Не купую вже давно. І, бачу, що нічого не змінилося!", "Це не тільки в АТБ, це всюди, у мене залишилося 130 гр. Більше не беру", "Найприкріше, що ніякий орган по боротьбі з ними не працює!".

Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців годують небезпечним м'ясом — як збільшують вагу курки, відео не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв Знай.uа СБУ ліквідувала банду небезпечних плантаторів, готовий продукт "впарювали" в Європі.

Знай.uа писав, у Франківську два хлопця зробили пенсіонерці приємно в супермаркеті — бабуся ледь не плакала, зворушливе відео.