Президент України Володимир Зеленський привітав журналістів з професійним святом і подякував за щоденну працю в інформаційному полі. Про це йдеться у його привітанні до Дня журналіста, розміщеному в Іnstagram.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Допитливі, оперативні, уважні до деталей, швидкі на слово й ноги, інколи настирливі, але завжди із загостреним почуттям справедливості. Це все – про наших українських журналістів.
І хоч за перший рік на посаді Президента я вже сповна відчув гостроту вашого пера, але не припиню вас поважати й захищати. І надалі відповідатиму на ваші запитання. Навіть у несподіваних місцях та умовах! Як-от за кермом велосипеда", - йдеться у повідомленні.

Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy
Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy

Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy
Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він зауважив, що робота журналістів – це запорука демократії та розвитку громадянського суспільства і ще один канал спілкування влади та народу.

"Ви й самі – четверта влада. А влада – це ще й відповідальність. Про це теж не слід забувати. Сил і натхнення вам, шановні журналісти! Зі святом!", - резюмував президент.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рейтинг чинного президента України Володимира Зеленнського падає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кореспондент "Української правди" відреагував на резонансну ситуацію навколо знімку Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.