Київський Міжнародний Інститут Соціології (КМІС) провів дослідження, головна мета якого полягала у визначенні, до якого полюсу ближче українці – до національно-патріотичного або критично-прооппозицінного. Для цього мешканцям нашої країни було поставлено декілька питань. Розглянемо найважливіші з них.

Насамперед, українці вірять у те, що Україна здатна перемогти Росію, оскільки Росія – відстала країна, а нас підтримує увесь цивілізований світ. За цей варіант проголосували 37% респондентів. Зворотної думки дотримується 31% опитаних. При цьому майже 49% учасників дослідження вважають, що для досягнення миру на Донбасі треба йти на переговори з РФ, 35% опитаних – зворотної думки.

Українці, фото Уніан
Українці, фото Уніан

На питання про перехід в майбутньому на українську мову, позитивно відповіли 55.5% респондентів, 29% опитаних впевнені, що в майбутньому російська стане другою державною. Також 37% учасників опитування впевнені, що радикали і націоналісти “роблять все для розвалу країни, і не знають, як нею управляти”. 27.8% респондентів вважають націоналістів опорою країни, яка не дозволяє підкорити нашу країну.

Обов'язково’обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Європа змінить правила авіаперельотів після ослаблення карантину, як потрапити за кордон. Після відновлення авіасполучення для пасажирів зміняться правила.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого.

Також Знай.ua Зеленський розкрив деталі зустрічі з Путіним - "Не відпускаємо...".