Президент України Володимир Зеленський під час дружньої прогулянки із журналістами розповів про відставку Авакова. Про це йдеться у відео, розміщеному Українською правдою.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

За словами президента, глава МВС - "дійсно потужний міністр", "до цих пір немає кращого міністра". Крім того, Аваков має довести до логічного завершення ситуацію зі справою Шеремета.

Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy
Зеленський в лісі, фото facebook.com/vladislav.krasinskiy

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Через звільнення Рябошапки, щоб у нас не зупинилась справа з Гандзюк. Її доведуть до кінця і замовників буде посаджено за грати. Така сама ситуація з паном Арсеном Борисовичем. Вважаю, що він повинен закінчити справу Шеремета", - зазначив Зеленський.

Як відомо, сьогодні, 6 червня, президент запросив відомих журналістів України на дружню зустріч в лісі, де вон ипроїхали п'ять кілометрів на велосипедах. Потім відбулось спілкування із президентом та годування коней.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рейтинг чинного президента України Володимира Зеленнського падає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кореспондент "Української правди" відреагував на резонансну ситуацію навколо знімку Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.