Житомирянка придбала в супермаркеті торгової мережі "Еко-маркет" банку консервованої квасолі, в якій знаходилися комахи.

Відповідною інформацією ділиться Telegram-канал "Народный ревизор".

"Жучки в квасолі

Дівчина купила баночку квасолі, хотіла зварити борщ, а в подарунок отримала жучків. Ну тепер бульйон вже точно буде наваристим!

Житомир, "Еко-маркет" на проспекті Миру, 57", - йде мова в оригінальній публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На фото складно розгледіти, що за шкідник потрапив у консерву. Можна припустити, що це личинки-шкідники, які оселилися у квасолі ще під час її зростання.

Характерно, що постраждала споживачка повідомила про магазин і навіть його адресу, але не сказала, яку саме квасолю купувала. Але це характерно для Telegram-каналу "Народный ревизор", хоча це, на думку деяких, цілковито позбавлено сенсу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Еко-маркет запропонував українцям "тарганяче печиво", адміністратори спокійні: "Нічого страшного" .

Як повідомляв портал Знай.ua, "Дихати нестерпно": покупці розповіли, як їх "труїть" великий супермаркет.

Також Знай.ua писав, що Відомий супермаркет влаштував українцям пекельний вечір, покупці лютують: "Хліб в якості зброї".