Парочка Меган Маркл і принца Гаррі, після відмови від усіх королівських обов'язків, сподівалася забути про втручання до свого приватного життя з боку журналістів.

Улюбленці королеви Єлизавети II щиро сподівалися отримати вільне життя, яка не приверне уваги світової преси. Однак, на ділі все виявилося зовсім по-іншому.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Vida Presss
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Vida Presss

Так само в близькому колі друзів і знайомих герцога і герцогині Сассекських є той, хто готовий під маскою інсайдера поділитися деякими обставинами їх особистого життя.

Доказом цього служить те, що журналу Us Weekly вдалося дізнатися той факт, що однорічний Арчі - син Меган і Гаррі — вже почав трохи говорити, і навіть з'ясувати, якими були його перші слова.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube
Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube

"Арчі вже навчився вимовляти кілька слів, на кшталт "Тато", "Мама", "книга" і "собака". Крім того, він дуже любить грати в хованки і будувати щось з кубиків. Загалом, нічого не звичайного для дитини його віку, але у випадку з Арчі світовій пресі цікава будь-яка деталь про нього. Як тільки Гаррі заходить до кімнати, Арчі приходить в захват і відразу ж починає тягнути до нього ручки. Взагалі він дуже товариський малий. Він стає таким щасливим, коли навколо нього з'являється багато людей", - додає інсайдер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня кохана принца Гаррі видала правду про пристрасний роман – Меган не сподобається.

Як повідомляв Знай.uа принцу Гаррі загрожує небезпека, Вільям благає чоловіка Маркл повернутися додому - що сталося.

Знай.uа писав, Адель споює принца Гаррі за спиною у Меган? ЗМІ пролили світло на розлад у знаменитій парі.