Глава регіону Російської Федерації Бурятії Олексій Цидьонов влетів на 400 мільйонів рублів під час наради з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-канала Life Shot.

За інформацією журналістів, у ході своєї доповіді глава регіону повідомив, що на зведення та оснащення бібліотеки уряд Росії виділив 615 мільйонів рублів.

"Ні-ні-ні, мільярд, — перебив його Путін. — За моїми даними, мільярд коштує, мільярд 200 мільйонів коштує бібліотека, 200 (мільйонів) — від вас. Якщо ви говорите 600, де 400 мільйонів?"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Володимир Володимирович, нам ще належить реконструкція старої будівлі. Але ми побудували нову, ввели в експлуатацію, повністю укомплектували. Ви абсолютно точні цифри називаєте. Я хотів трошки... Виявилося все не так", — відповів президенту Цыденов.

Варто нагадати нашим читачам, що в Росії, яку США цього року звинуватили в приховуванні випробувань зброї масового ураження, прийняли нову ядерну доктрину. Президент Росії Володимир Путін підписав указ про державну політику в галузі ядерного стримування. Документ набирає чинності 2 червня 2020 року. Підписаний Путіним указ визначає умови, за яких Москва може застосувати ядерну зброю. Указ опубліковано на порталі правової інформації РФ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чому все так погано - "Зірки зійшлися, щоб Зеленський став президентом".

Як повідомляв Знай.uа міністр Кулеба назвав "наболілу мозоль" Путіна - "Дратує російських сусідів".

Знай.uа писав, лякали геями і закликали голосувати за "обнулення" Путіна - YouTube жорстко покарав пропагандистів Кремля.