В Україні у вихідні очікують дощі з грозами у західних областях. У деяких регіонах температура підвищиться аж до +31. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок, 8 червня, дощі з грозами очікують у західних областях. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

На території північних і центральних областей вдень очікують +27..+29, а вночі - +17...+19. На сході та півдні синоптики прогнозують вдень +29...+31, а вночі - +18...+20. На території західних областей вдень очікується +23...+25, а вночі - до +13...+15.

У Києві вдень температура підвищиться до +27...+29, а вночі - - +17...+19.

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

У Києві завтра очікується дощ з грозою, +25 градусів, на Зелену неділю - без опадів, +27 градусів. Літо нарешті вбувається в Україні. Люди зняли із себе теплі куртки і одягнули шорти і затемнені окуляри.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадаємо, Україну накриє температура +30 та палюче сонце – синоптик назвала дату. На Трійцю в Україну прийде синоптичне літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.