Християнські віровчення та традиції заохочують пожертви нужденним. Узвичаїлася й практика просити милостині біля церков, храмів, монастирів. На жаль, цим користуються й нечисті на руку люди і різного ґатунку шахраї. Схоже, саме шахрайку зафіксували у Києві біля монастиря святої Аліпії просто на саме свято Трійці.

Про інцидент повідомляє Telegram-канал "Ху*вый Киев".

Шахрайка біля монастиря, скріншот відео
Шахрайка біля монастиря, скріншот відео

"Жебрачка-вимагачка вийшла на роботу на честь свята

Місто має знати своїх героїв.
На в'їзді в монастир Святої Аліпії стоїть ця прекрасна леді, ловить авто і вимагає грошей. Працює на цьому місці давно, а зараз передплатниці вдалося зняти її. Якщо грошей ви не даєте, то заявляє, що «Божого благословення вам не бачити!»", - йде мова в оригінальному повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео можна побачити, як жінка випрошує матеріальну допомогу для підтримки постраждалого. На відповідь водійки, що та вже зробила пожертву у храмі, жебрачка наполягає, що пожертва у церкві нічого не означає, якщо не допомагати й поза нею.

Варто зазначити, що маску шахрайка, яку вже неодноразово бачили на цьому хлібному місці, носить лише формально, і у салон авто вона вривається без дотримання правил соціального дистанціювання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, На Закарпатті священик накрив нахабну "конкурентку" - роздягала вірян, прикрившись рясою.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Острів скарбів" у валізі: у львівському аеропорту схопили аферистку, обвішану коштовностями.

Також Знай.ua писав, що у Франківську відкривають церкви та храми - вийдемо з карантину разом із Богом.