Камери автоматичної фіксації порушення ПДР за 5 днів роботи виявили 200 тисяч фактів перевищення швидкості, передає Радіо Свобода.

Наголошується, що кількість порушень знижується з кожним днем.

"станом на суботу, 6 червня, за перші п'ять днів роботи камери в столиці зафіксували 200 тисяч порушень. У поліції зазначають, що з кожним днем кількість випадків недотримання правил дорожнього руху знижується", — розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Про рекордні порушеннях повідомили в патрульній поліції. Так, камери зафіксували водіїв, який здійснювали рух на швидкості 190, 210 і 224 км/ч.

"Поліція приділяє особливу увагу порушників, які їздять зі швидкістю понад 200 кілометрів на годину", — сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Білошицький розповів також про те, що кілька сотень порушників вже сплатили свої штрафи.

"У нас вже є кілька сотень оплат штрафів — це ті обличчя, які перевірили наявність штрафів у особистому кабінеті водія або на сайті МВС, і не чекаючи листа, вже побачили і сплатили штраф", — розповів Білошицький.

Заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький повідомив про антирекордах порушень швидкісного режиму.

За його даними, за добу 3 червня камери автоматичної фіксації зафіксували 45 транспортних засобів, які рухалися на швидкості понад 170 км/год. Деякі водії порушували швидкісний режим більше 10 разів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям показали, на кого не вплине автофиксация порушень ПДР.

Як повідомляв Знай. ua, копи попередили про суворому покаранні евробляхеров-порушників.

Також Знай. ua писав, що система автофиксации зареєструвала нові антирекорди на українських дорогах.