Як відомо, не так давно політики оприлюднили свої декларації та явили українцям всі свої статки. Щоправда, окрім мільйонних заощаджень та сотень квартир, народні обранці вказали в документах й інші речі, які також викликають чимало запитань, пише "Слово і діло".

Зокрема, як відзначається, народна депутатка від "Голосу" Олександра Устинова задекларувала лабрадора і "котика-муркотіка", якого звати Жора. Нардеп Костянтин Бондарєв з "Батьківщини" задекларував чотирьох коней: двох ганноверської породи, одного вестфальської і одного бельгійської. Також коня має і Михайло Новиков зі "Слуга народу" з хлівом і льохом в селі Черкаської області.

Верховна Рада, фото: Офіс президента
Верховна Рада, фото: Офіс президента

У власності іншого "слуги" Івана Шинкаренко вказано в декларації, що раніше він мав сім майнінг-ферм, виробництва Asus і Msi, які придбав в 2018 році. А вже в декларації Максима Єфімова зазначено будівлю телятника в селі Донецької області. Ще один нардеп від Зеленського Євген Петруняк вказав в документах, що має сарай і два туалети, а у Миколи Величковича з "Європейської солідарності" є комора в підвалі будинку.

Нестор Шуфрич з "Опозиційною платформи" володіє вольєром для собак, але самих улюбленців нардеп не декларував. У Ярослава Дубневича є будівля очисних споруд, а у його колеги по партії Антона Яценко - спортивний майданчик на свіжому повітрі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рейтинг чинного президента України Володимира Зеленського падає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кореспондент "УП" відреагував на резонансну ситуацію навколо знімку Володимира Зеленського, коли той робив розтяжку після бігу в Хмельницькому.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив, що планує скасувати візи для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.