Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу відреагував на жорстке вбивство 32-річного палестинця з аутизмом, якого випадково застрелили правоохоронці, та заявив, що це справжня трагедія.

Джерело: іноземне видання BBC.

Варто зауважити, що ще 30 травня поліція Ізраїлю застрелила палестинця Іяда Халака з аутизмом, подумавши, що він незаконно проносив зброю. Тоді правоохоронці попросили чоловіка зупинитися, але останній не виконав прохання та був розстріляний.

В результаті через цю загибель в країні відбувалися протести, а даний інцидент прирівняли з вбивством поліцією афроамериканця Джорджа Флойда в США.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наразі ж, після вбивства, яке сталося тиждень тому, політик вперше публічно прокоментував ситуацію, висловивши співчуття родині загиблого та заявив, що очікує повного розслідування даної справи.

"Те, що сталося з Іядом Халаком — це трагедія. Цього чоловіка з обмеженнями — з аутизмом — підозрювали помилково", — сказав прем'єр.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп пустив у хід військових, людей вбивають – що зараз коїться в США.

Як повідомляв портал Знай.ua, Стогній відреагував на протести в США красивою історією про дітей: "Складав руки в молитовному жесті..."

Також Знай.ua писав, що Десятки тисяч американців вийшли на вулиці - снайпери заблокували підхід до Білого дому