Українці через пандемію планують відпочивати влітку всередині країни. Тим більше, що відновлення внутрішнього сполучення, хоча і з деякими обмеженнями – можливість організувати відпустку та змінити обстановку.

"Більше всього оголошень подобової оренди квартир у травні біля моря – понад 1,5 тисячі – була в Одесі, а трьошку знімати вигідніше всього в Бердянську – по 500 грн на добу. Для любителів гірських походів вибір варіантів житла найкращий в Яремче. Найдешевше розміщення в Карпатах можна знайти в Берегово за 200 грн на добу", - розповіли аналітики OLX Нерухомість.

Так, в Одесі можна знайти як бюджетні 1-кімнатні квартири за 500 грн на добу, так і більш просторі 3-кімнатні за 1 250 грн.

Море в Одесі, скріншот з відео
Море в Одесі, скріншот з відео

На Азовському морі в Бердянську можна зняти однокімнатне житло за 300 гривень на добу, а пропозицій про їх оренду тут на 25% більше, ніж про 2- і 3-кімнатні квартири. Двушка коштуватиме близько 450 грн на добу, а трьошка – 500 грн. Орендувати будинок вдасться за тисячу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Чорноморську за добу в будинку попросять у середньому 1 500 грн. Одушки і двушки обійдуться дешевше, а трьошки в ціні майже не поступаються домівкам.

При цьому зняти будинок для великої сім'ї в Кароліно-Бугазі можна з середньою ціною в 2 000 грн на добу. Ще окреме житло пропонують у Затоці по 1 500 грн/день.

Любителям активного відпочинку в горах надається можливість провести відпустку у Закарпатській та Івано-Франківській областях.

Найбільше пропозицій зараз в Яремче, де за добу в будинку попросять в середньому 1 000 грн. В Микуличині проживання коштує дорожче – 1 200 грн/день. У Ворохті, можна зняти будинок всього за 500 грн на добу.

Бюджетніше всього в Карпатах можна орендувати будинок у Славському чи двушку в Береговому – всього за 300 та 200 грн на добу відповідно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни вирвалися з карантину на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Кирилівку приїхали перші туристи.

Також портал Знай.uа писав, в яких країнах Європи українці зможуть відпочити у 2020 році.