З Великобританії прийшла дуже цікава історія. Молодий чоловік на ім'я Том повертався з гостей додому і в один прекрасний момент хлопець побачив на вулиці лабрадора. Собака відразу привернув до себе увагу, адже він йшов по вулиці у повній самоті, жодних людей по близькості не було.

Собаки такої породи дуже рідко живуть бродячим життям. Вони або губляться, або їх залишили недоброчесні господарі. Том вирішив з'ясувати, в чому справа і хоч якось допомогти бідному псу. Він підійшов до нього ближче. З вигляду собака був доглянутий. Потім чоловік помітив на його шиї нашийник. Чоловік зрозумів, що він точно не бродячий.

Ларадор Стенлі, скріншот: YouTube
Ларадор Стенлі, скріншот: YouTube

Том добре оглянув нашийник в надії знайти на ньому особливі позначки, які зазвичай роблять господарі на випадок, якщо їх улюбленець загубиться. Однак замість номера телефону та адреси чоловік знайшов цілий конверт з листом, закріплений на нашийнику. Лист був зовсім невеликого розміру. Том його дістав і почав читати. Дочитавши до кінця, у чоловіка проступили сльози на очах. В листі було наступне:

"Привіт! Мене звуть Стенлі. Якщо ви читаєте цей лист, то знайте, що я знаходжуся один на вулиці з початку квітня цього року. Я дуже люблю людей і свого господаря. Однак він змушений був мене залишити на вулиці, так як через проблеми зі здоров'ям більше не може за мною доглядати. Якщо вам не важко, будь ласка, приютіть мене. Я буду вірним і слухняним псом. Обіцяю!", - уточнювалося в листі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тому був зворушений посланням, йому стало шкода пса і ще раз його покинути просто не зміг. Хлопець його ласкаво погладив і покликав за собою. Вдома він нагодував Стенлі, а після добре вимив. Собака був дуже добрий і лагідний. Адже йому було незрозуміло, чому так раптово він цього всього позбувся. Але тепер він знову знайшов домівку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кінь – це вам не собака: злий вухань завів собі друга з підковами, обімліла господиня.

Як повідомляв Знай.uа "Найкраща угода в житті" - чоловік проміняв собаку на пару кросівок.

Знай.uа писав, рідна мама розчавила малюка, але він залишився живий: як у прийомній родині повернули віру в людство паралізованому цуценяті.