Сімейні витрати генпрокурорки Ірини Венедиктової занадто великі, щоб покрити їх за рахунок врізаної "карантинної" зарплати.

Урізана на період карантину зарплата генерального прокурора Ірини Венедиктової склала 38 тисяч гривень.І цих коштів генпрокурорці не вистарчає на життя. Про це Венедиктова повідомила в інтерв'ю "Українським новинам", опублікованому у вівторок, 9 червня.

За її словами, "карантинної" зарплати не вистачає, щоб забезпечити всі витрати, тому доводиться використовувати особисті заощадження.

Ірина Венедиктова, фото: Facebook
Ірина Венедиктова, фото: Facebook

"Я думаю, що зараз з'їм всю фінансову подушку, яка у мене була, тому що у мене зарплата на руки 38 тис. грн. Це останнє, що я отримувала. А у мене ще сім'я, діти, домашні тварини, яким потрібен ветеринар. Тому я буду використовувати запаси", - сказала вона.

Венедиктова також заявила, що за час перебування в ДБР і ГПУ не отримувала пропозицій про хабарі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що з 1 січня 2020 року мінімальна зарплата в Україні становить 4 723 гривні. Це становить приблизно 12% від "маленької" зарплати генпрокурорки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, генпрокурорка Венедиктова заявила, що саджає українських корупціонерів кожного дня

Як повідомляв портал Знай.ua, Венедиктову звинуватили в спробі врятувати від кримінальної відповідальності ексзаступника голови НБУ часів Януковича.

Також Знай.ua писав, Венедиктова оскандалилася на 9 травня з піснею путінського посіпаки