33-річну Каріну кинув наречений прямо в день весілля. Наречений раніше натякав на її вага і це послужило приводом для їх розставання. Це стало справжнім ударом для дівчини і її самооцінки.

Однак після того, як вона заспокоїлася і в її душі залишилося лише бажання помститися колишньому коханому. І це їй вдалося, в кращих традиціях детективних історій.

Коли вона познайомилася з Еріком, то важила всього 52 кг. Любила займатися спортом і вела активний спосіб життя. Проте 20 жовтня 2018 року вона потрапила в аварію на своєму мотоциклі і їй знадобилася тривала реабілітація.

За 6 місяців дівчина набрала більше 30 кг, але найгірше було стосунки її хлопця Еріка. Він перестав сприймати її як повноцінного людини і постійно підколював з приводу ваги.

Тим не менш, пара була заручена і збиралися одружитися. Ерік часто жартував, що шлюб не відбудеться, якщо Карін залишиться "пончиком". Однак вона не думала, що з нею можуть вчинити так жорстоко і що він говорить серйозно, до фатального дня весілля.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Помста нареченої, фото: happyread.com
Помста нареченої, фото: happyread.com

Після цього дівчина почала серйозно працювати над собою і змінила не тільки своє тіло, але й життя. Їй вдалося позбутися понад 35 кг і дізналася, що її колишній хлопець Ерік збирається одружуватися на іншій дівчині.

Хитрістю вона потрапила на одруження і в найнесподіваніший момент дала йому урок, який він не забуде ніколи.

Помста нареченої, фото: happyread.com
Помста нареченої, фото: happyread.com

"Я проти! — крикнула Карін на церемонії. Якщо ти вийдеш заміж за цього хлопця, він кине тебе, як тільки ти набереш вагу. Він так само робив і зі мною!"

Ерік не знав, що робити. Дівчата відійшли для розмови і після цього Кімберлі, нова обраниця, відмінила весілля.

Помста нареченої, фото: happyread.com
Помста нареченої, фото: happyread.com

"Ні! Людина, яка так відноситься до жінок, не буде моїм чоловіком!",- вигукнула наречена ясним і гучним голосом.

Тепер дві жінки дружать і зустрічаються щотижня для того, щоб обговорити життя, своїх нових чоловіків і дітей. І рідко згадують про Еріка, як про страшний сон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любов двох жінок, шлюб-афера і втеча від копів за кордон - історія з минулого, яку ви не повірите.

Як повідомляв Знай. ua, три поради, як зберегти тепло та любов, якщо ви далеко один від одного.

Також Знай. ua писав, що 15 довічних ув'язнень і "клеймо" від ФБР - історія найнебезпечнішого злочинця за всю історію.