У селі Могиляни, що в Острозькому районі Рівненської області ввечері в середу, 10 червня, обрушився аномальний град. Користувачі діляться в соцмережах фото і відео величезних крижаних брил, які посипалися з неба і накрили населений пункт. На одному з фото град порівняли з курячим яйцем, і розмір практично однаковий. Такого місцеві мешканці ще не бачили, як і інші користувачі мережі. Крижаний "дощ" супроводжувався потужними блискавками і гуркотом грому.

А поки в Рівному гримить, поблизу Острога випав ось такий град🤔 Відео: @_r.o.v.e.n.s.k.i.y____b.e.s___ #рівне #rivne

Geplaatst door Типове Рівне op Woensdag 10 juni 2020

Рівненська область. Острозький район. Смт. Могиляни #рівне #rivne @ Rivne

Geplaatst door Типове Рівне op Woensdag 10 juni 2020

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Треба сказати, що приблизно водночас посипався град і в інших населених пунктах поблизу обласного центру. Так, у селі Малий Шпаків також з неба посипався лід, щоправда, меншого розміру, ніж у Могилянах. "Малий Шпаків, Рівненський район. О 17:05 почався небачений раніше в цих краях град. Наближені села і Рівне, підготуйтеся заздалегідь!", - пишуть у спільноті "Типове Рівне". Треба сказати, що і в обласному центрі була сильна гроза, яка супроводжувалася потужними зливами в різних районах міста.

Малий Шпаків, Рівненський район. О 17:05 почався небаяений раніше в цих краях град. Наближені села та Рівне, підготуйтесь заздалегідь! #рівне #rivne

Geplaatst door Типове Рівне op Woensdag 10 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Львів накрив потужний злива з градом, парасолька не врятує - ховайтеся або танцюйте.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на Прикарпатті пекельний зсув відрізав село від цивілізації – дорогу засипало тоннами землі.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Франківщину йде "велика вода", ріки вийдуть з берегів - рятувальники стривожили навіть найсміливіших.