Колишня співробітниця міністерства освіти і науки відсудила 120 тисяч рублів у сім'ї хлопчика, якого вона збила на своєму автомобілі.

Про таку "сліпоту" російської феміди повідомляє КП.

Ексчиновниця Лілія Хоруженко, яка раніше працювала у міністерстві науки та овіти Мурманської області, де займалася, в тому числі, питанням безпеки дітей на дорогах, збила хлопчика, який їхав на велосипеді і потім засудила його сім'ю за подряпини на машині.

Аварія сталася в липні 2018 року в селі Юркино. Хоруженко за кермом Volkswagen Tiguan зіткнулася з дитиною на велосипеді, яка виїхала на нерегульоване перехрестя з грунтової дороги на асфальтовану

В результаті аварії у хлопчика діагностували перелом щелепи, струс мозку, забої тіла і голови, також були вибиті передні зуби.

хлопчик довго лікувався після ДТП, фото: kp
хлопчик довго лікувався після ДТП, фото: kp

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Батьки, як пише видання, вирішили не подавати в суд на чиновницю і своїми силами лікували хлопчика.

Натомість ексчиновниця, навпаки, звернулася до суду для отримання компенсації на ремонт машини. Суд став на сторону позивачки, зобов'язавши відповідачів виплатити 120 тисяч рублів.

Сім'я має намір оскаржити рішення.

Видання уточнює, що за два роки хлопчик майже одужав після ДТП, але залишився без зубів. Їх можна буде вставити лише після того, як йому виповниться 25 років.

Сім'я має намір оскаржити рішення, фото: kp
Сім'я має намір оскаржити рішення, фото: kp

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путінські паразити довели Крим до межі

Як повідомляв портал Знай.ua, YouTube "повстав" проти скандального духівника Поклонської

Також Знай.ua писав, пропагандист Кремля Пореченков знявся в рекламі українського йогурту