В окупованому путінськими військами Криму в перші дні літа 2020 року відбувається досить тривожна ситуація. На півострові критична ситуація з прісною водою. До того ж, водні ресурси повністю виснажено. Однак днями прийшла ще одна сумна новина, там висохла річка Салгір, на якій стоїть місто Сімферополь.

Про це стало відомо завдяки повідомленню блогера RoksolanaToday&Крым25% у мережі Twitter.

Річка Салгір в Сімферополі, фото: facebook.com/zair.bal
Річка Салгір в Сімферополі, фото: facebook.com/zair.bal

"Салгір. Вид з мосту на вул. Київській, Червень, 2020 Сімферополь", - підписав блогер сумні фото висохлого водойому.

У коментарях користувачі зазначають, що влада довела річку Салгір до такого стану і нікого її стан не хвилює: "Салгір, як екзаменатор мерів Сімферополя."; "Мабуть, тепер Салгір доведеться чистити щороку."; "Зате коли бувають зливи, виникає другий Салгір біля вокзалу."; "А без води ні труди і не суди..."; "Також з'явилося ще одне фото засохлого водойму.".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Річка Салгір в Сімферополі, фото: twitter.com/KrimRt
Річка Салгір в Сімферополі, фото: twitter.com/KrimRt

"Сімферополь. Салгір біля готелю "Москва". Води практично немає!", - підписав фото блогер. Знімок зроблено 8 червня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, одна з найбільших річок України рекордно обміліла, рівень води найнижчий за півтора століття спостережень.

Як повідомляв Знай.uа руйнівний торнадо пронісся над головами українців, таку аномалію бачили тільки в американських фільмах.

Знай.uа писав, на окупований Крим чекає катастрофа, яка перетворить півострів у "пустелю" – ЗМІ.