Державний банк "ПриватБанк" запустив сервіс пошуку і оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху. Про це заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко написав на офіційній сторінці Facebook.

" Ми в МВС вітаємо таку ініціативу найбільшого банку України і закликаємо всі банківські та фінансові установи наслідувати приклад "Приватбанку" і підвищити зручність своїх сервісів для клієнтів", - написав він.

Геращенко зазначив, що порушники повинні відповідати за своїм порушення оплатою штрафів, а не тратою часу в чергах в касах банків.

"З питання підключення до інформаційної системи нарахування та контролю за оплатою штрафів потрібно звернутися в Департамент інформатизації МВС", - пояснив він.

«Приватбанк» запустил сервис по поиску и оплате штрафов за нарушение правил дорожного движения. Мы в МВД приветствуем...

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще
Geplaatst door Антон Геращенко op Woensdag 10 juni 2020

При цьому на дорогах за межами міста необхідно враховувати наступні обмеження:

  • 90 км/ч — на дорогах поза межами населених пунктів;
  • 110 км/ч — на дорогах з розділювальною смугою;
  • 130 км/ч — на автомагістралях.

Українцям нагадують, що експлуатація водіями транспортних засобів без номерного знака, закриття його сторонніми предметами — це адміністративне правопорушення. За ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення (ч. 6) за це передбачено штраф у розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів (170 грн).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк арештовує кошти українців, кожен ризикує залишитися ні з чим.

Як повідомляв Знай. ua, готівкові будуть видавати прямо на касах магазину.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк роздає інформацію про клієнтів.