В одному з магазинів популярної української мережі гіпермаркетів "Ашан" українець купив фруктовий смузі, який було упакованио в такий же тарі, як і звичайні соки 1,5-2 літра, в захищеному картоні.

Проте всередині на покупця чекав неприємний сюрприз, який може сильно вдарити по апетиту. В упаковці замість смузі була невідома рідина з грудочками цвілі. Дуже поганий спосіб втамувати спрагу в ці спекотні дні. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Смузі з цвіллю, фото: Telegram-канал "Чорний список"
Смузі з цвіллю, фото: Telegram-канал "Чорний список"

Смузі з цвіллю, фото: Telegram-канал "Чорний список"
Смузі з цвіллю, фото: Telegram-канал "Чорний список"

"Супернатуральний смузі. Фруктовий смузі, придбаний в #Ашан. Зберігався на одній полиці з соками при кімнатній температурі. Результат — шматочки цвілі в напої. Покупець звернувся зі скаргою до супермаркету, де йому пообіцяли розібратися в питанні. Правда, поки що відповіді він так і не дочекався.", - повідомляють в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що у Львові українець купив собі упаковку йогурту з живими бактеріями. Все б нічого, але бактерії відчули свободу в "АТБ" на вулиці Вернадського. Банка з десертом стала справжньою планетою для бактерій, всю кришку покрило невідомою "волосистою" речовиною. Картина не найприємніша для апетиту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у відомому супермаркеті українцю попався "живий" десерт.

Як повідомляв Знай.uа на українців чекає аномальне подорожчання картоплі, в чому причина.

Знай.uа писав, українці можуть забути про банкомати – готівку видаватимуть просто на касах магазину.