Карантин знову можуть посилити по всій країні, якщо захворюваність COVID-19 буде перевищувати норму в більш ніж 10 областях України. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передає “Україна”.

Шмигаль нагадав, що ситуація із захворюваністю коронавірусом погана і має тенденцію до погіршення не тільки в Києві. Під “вогонь” потрапили Київська, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Львівська, Рівненська, Тернопільська та Чернівецька області. Причому не лише зростає захворюваність, але і летальність, так що цілком можливо, що суворі карантинні заходи знову повернуться в Україну.

Денис Шмигаль - скріншот
Денис Шмигаль - скріншот

Ніхто цього не хоче. А для того, щоб не допустити погіршення ситуації, потрібно, незважаючи на послаблення карантину, продовжувати дотримуватися заходів безпеки. Залишайтеся вдома по можливості, ретельно мийте руки після кожного походу на вулицю, уникайте місць скупчення народу і великих компаній. Тільки з допомогою соціальної солідарності та відповідальності можна не допустити поширення Covid-19. Пам'ятайте, що не тільки ваше особисте здоров'я, але і здоров'я людей навколо вас в руках кожного.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чи варто шукати ″зраду″ у рішенні міжнародного фонду.

Також Знай. ua писав, що Тимошенко розкрила наміри МВФ.