Вже незабаром частина українців матиме змогу поїхати на довгоочікуваний відпочинок в одну з найспекотніших країн. Так мова йде про Єгипет, який 1 липня планує відновити внутрішнє і частково міжнародне авіасполучення, а також відновити роботу туристичної галузі.

Як пояснив офіційний представник єгипетського уряду Надер Саад, туризм й авіаперевезення відновляться до прибережних міст, які найменше постраждали від коронавірусу. В першу чергу, це стосується курортів Червоне море Хургаду та Шарм-ель-Шейх.

Єгипет, курорт
Єгипет, курорт

Водночас влада Єгипту заявила, що в'їзд іноземних гостей буде дозволений лише при бездоганному виконанні готелями усіх санітарних вимог і після зниження темпів поширення коронавірусу.

Варто нагадати, що напередодні Єгипет заявив, що туристів, які прибувають на курорти країни на чартерних рейсах, звільнять від сплати за візи до кінця жовтня. Цей крок спрямований на відновлення туристичної сфери, що є головним джерелом доходу країни.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українка розповіла про труднощі, з якими зіткнулася через скасований рейс.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Польщі підрахували карантинних заробітчан.

Також "Знай.uа" писав, що експрес до аеропорту "Бориспіль" знову почне роботу.