В рамках літнього розкладу на 2020 рік ірландська авіакомпанія Ryanair оголосила про відновлення з 1 липня понад 20 маршрутів як з країни, так і в Україну.

Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

"Оскільки Україна відновила міжнародні рейси, Ryanair закликає відпочивальників почати планувати літній відпочинок і зазначає, що Європа успішно долає один із найскладніших періодів. Деякі маршрути також будуть доступні з останнього тижня червня", – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією на сайті бронювання квитків Ryanair, в липні з Києва (Бориспіль) будуть доступні рейси в такі міста: Відня, Афіни, Пафос, Вільнюс, Берлін, Лондон, Манчестер, Катовіце, Краків, Дублін, Барселону, Валенсію, Мадрид, Болонью, Мілан, Рим.

Лоукост  Ryanair
Лоукост Ryanair

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зі Львова - в Меммінген, Лондон, Будапешт, Болонью, Мілан, Рим. З Одеси - до Гданська, Катовіце, Будапешт, Болонью, Мілан, Рим. З Харкова - в Будапешт і Мілан.

"Ми пишаємося, що обслуговуємо чотири аеропорти в Україні, і раді залучити тисячі туристів, що допоможе підвищити економіку регіону та захистити робочі місця", - повідомила менеджер з продажу та маркетингу в Центральній, Східній Європі і на Балканах Ryanair Ольга Павлонка.

Нагадаємо, що Ryanair оголосив нові правила для пасажирів - туалети з дозволу і багато іншого

Раніше Знай писав, що пандемія коронавірусу призвела до обмеження на авіаперельоти.

Також Знай повідомляв, що авіакомпанії з Ірландії Ryanair заявили, що із-за коронавірусу вони припиняють майже всі свої рейси – на ходу залишається всього 10% флоту.