Ryanair відновлює десятків рейсів з України – коли та куди можна полетіти

В рамках літнього розкладу на 2020 рік ірландська авіакомпанія Ryanair оголосила про відновлення з 1 липня понад 20 маршрутів як з країни, так і в Україну. Про це йдеться на офіційному сайті компанії. Згідно з інформацією на сайті бронювання квитків Ryanair, в липні з Києва (Бориспіль) будуть доступні рейси в такі міста: Відень, Афіни, Пафос, Вільнюс, Берлін, Лондон, Манчестер, Катовіце, Краків, Дублін, Барселона, Валенсія, Мадрид, Болонья, Мілан, Рим.

Ryanair, фото: Getty Images
Ryanair, фото: Getty Images

У центрі Одеси стрілянина - невідомі підпалили автомобіль адвоката у справі Гандзюк

В Одесі, де нещодавно відбулась стрілянина на ринку "Сьомий кілометр", знову гриміли постріли. Інцидент стався 11 червня, близько 16:00 у провулку Катаєва. Про це з посиланням на очевидців повідомив сайт Української Служби Інформації. "У провулку Катаєва близько 16:00 були чутні звуки стрілянини. Підпалили автомобіль Mercedes-Benz S 500", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

підпал автомобіля Болдіна в Одесі, скрін з відео
підпал автомобіля Болдіна в Одесі, скрін з відео

Біометричні паспорти на карантині і після — в Міграційній службі назвали важливі для українців цифри

З моменту набуття чинності безвізового режиму в Україні минуло три роки. За цей час українці встигли оформити понад 11,5 мільйона біометричних паспортів. Про це повідомила Державна міграційна служба України (ДМС).

Видача закордонних паспортів, скріншот YouTube
Видача закордонних паспортів, скріншот YouTube

Київводоканал буде "вибивати" гроші з боржників

Київводоканал уклав договір з однією з компанією колекторських послуг, яка вже до кінця цього року повинна "вибити" з українців гроші, які ті заборгували. Щоправда, наразі обіцяли не чіпати тих, хто не зумів заплатити за воду під час карантину.

Київводоканал, фото з вільних джерел
Київводоканал, фото з вільних джерел

Заробітчанки втекли з самоізоляції — польська поліція розшукує трьох українок

У Польщі три українки втекли з самоізоляції, тепер їх розшукує поліція. Троє українок приїхали до Польщі кілька днів тому. Вони поселилися з жінкою, якій поставили діагноз коронавірус. Однак вони втекли з карантину.

У Польщі поліція розшукує українок, які втекли з самоізоляції, фото: policja.pl
У Польщі поліція розшукує українок, які втекли з самоізоляції, фото: policja.pl