У зоні проведення Операції об'єднаних сил пройшли військові навчання за участі різних видів військ. У штабі ООС вирішили оприлюднити деякі записи з полігонів, серед них - відео навчання танкістів.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation в соціальній мережі Facebook.

ЗСУ, фото ООС
ЗСУ, фото ООС

У відеоролику можна побачити українських військових-резервістів, які виконують різного роду активності з застосування військової техніки. У супроводі бадьорої музики марш танків виглядає особливо епічно.

Схоже, що навчання дали доволі багато матеріалу для соцмереж. Нещодавно на сторінці ООС було розміщене інше відео, в якому можна побачити стрільби.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Упродовж двох днів на полігоні неподалік Маріуполя проходили масштабні навчання з бойовою стрільбою загальновійськового резерву Об’єднаних сил. Підрозділи Збройних Сил України, Національної гвардії та інших військових формувань продемонстрували відмінну взаємодію по вогневому ураженню противника, застосуванню авіації, артилерії та засобів протиповітряної оборони. У разі загострення ситуації Об’єднані сили готові зупинити та знищити ворога", - йде мова у описі до попереднього відео.

Танкісти

Навчання загальновійськового резерву в районі проведення ООС. Відео

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 11 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Опорні пункти ЗСУ на Донбасі потрапили під обстріл загарбників, є поранені — звіт ООС.

Як повідомляв портал Знай.ua, ЗСУ на Донбасі зуміли встановити контроль попри смертельні міни і підступних снайперів – звіт ООС

Також Знай.ua писав, що На Донбасі ЗСУ намагалися здолати з допомогою безпілотників, в ООС прозвітували про повний контроль