Адвокат Єгор Бодров, який представляє інтереси депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, випусив відеозвернення до президента України Володимира Зеленського і генерального прокурора Ірини Венедіктової, в якому повідомив про можливі замахи на нього та його клієнта, а також імовірну причетність до цього правоохоронців.

Відповідною публікацією Бодров поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

В'ячеслав Соболєв і його загиблий син, 24 канал
В'ячеслав Соболєв і його загиблий син, 24 канал

В описі до відео адвокат зазначив наступне:

"Під час розслідування замаху на Вячеслав Соболєв та вбивства його сина я отримав дані, що свідчать про можливу причетність до організації цього злочину співробітників українських спецслужб. Слід зазначити, що згадувані особи відносяться до керівної ланки. Враховуючи це, а також останні події, у мене є всі підстави вважати, що наразі моєму життю та життю Соболєва загрожує реальна небезпека. Саме тому я прошу негайно перевірити інформацію викладену у моєму зверненні та вжити необхідних заходів".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Під час розслідування замаху на Вячеслав Соболев та вбивства його сина я отримав дані, що свідчать про можливу причетність до організації цього злочину співробітників українських спецслужб. Слід зазначити, що згадувані особи відносяться до керівної ланки. Враховуючи це, а також останні події, у мене є всі підстави вважати, що наразі моєму життю та життю Соболєва загрожує реальна небезпека. Саме тому я прошу негайно перевірити інформацію викладену у моєму зверненні та вжити необхідних заходів! Офіс Президента України Офіс Генерального прокурора

Geplaatst door Егор Бодров op Woensdag 10 juni 2020

Нагадаємо, що у грудні 2019 року в центрі Києва невідомі обстріляли позашляховик Range Rover, за кермом якого перебував депутат Київської облради від "БПП Солідарність" В'ячеслав Соболєв. В результаті стрілянини загинув трирічний син депутата, який перебував в салоні автомобіля.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Загибель сина Соболєва: що відомо про матір хлопчика й третю дружину депутата.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Ридає і цілує фото": мати загиблого трирічного Сашка Соболєва зважилася на відчайдушний крок.

Також Знай.ua писав, що У загибелі 3-річного сина Соболєва сплив новий підозрюваний: що відомо про російського "ляльковода".