Курйозний випадок стався у Запоріжжі. Пенсіонерка прийшла в бібліотеку не в медичній масці або респіраторі, а в пластиковій масці Оптимуса Прайма. Про це стало відомо завдяки фотографіями в соціальних мережах.

В Запоріжжі відновили роботу бібліотеки з 10 червня. Відвідувати їх можна, однак читачі повинні приходити в індивідуальних засобах захисту.

Пенсіонерка-Оптімус Прайм, фото: Соцмережі
Пенсіонерка-Оптімус Прайм, фото: Соцмережі

Пенсіонерка вирішила по-своєму трактувати дане розпорядження влади і для походу в обласну універсальну бібліотеку Запоріжжя вибрала не медичну маску або респіратор, а пластикову маску персонажа мультфільмів і коміксів про трансформерах Оптимуса Прайма. Ймовірно, вона взяла її в онука чи онучки.

Сама вона не пояснила настільки незвичайний вигляд. У бібліотеці також видають одноразові рукавички, а черга утворилася тому, що в приміщення пускають певну кількість людина.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в останні місяці TikTok все більш рішуче спростовує репутацію сервісу для підлітків - успішними його користувачами стають літні люди у всьому світі. Їх канали набувають все більшу репутацію, а їх запальні танці висвітлюють ЗМІ. Черговою зіркою соцмережі стала 88-річна британка Рут Радд з міста Кіддермінстер. Відео, на якому вона танцює під популярну у соцмережі композицію Laxed, набрала більше 30 мільйонів переглядів.

У своїх відео Рут Радд повторює рухи танцювальних челенджів, які мають велику популярність на TikTok. Розібратися з новітніми трендами їй допомагають внучки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 88-річна бабуся підкорила TikTok божевільними танцями.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові зникла пенсіонерка без пам'яті і з добрим поглядом.

Також Знай. ua писав, що у Луцьку пенсіонерка створила немислиме з молодою дівчиною.