П'ятий президент України Петро Порошенко відреагував на слова Володимира Зеленського, який раніше заявив, що він не вірить словам його попередника про "мирну співпрацю", та вчергове наголосив, що він не "ворог" для теперішнього глави держави.

Про таке він розповів під час телемарафону на честь безвізу в ефірі телеканалу "Прямий".

Варто зауважити, що напередодні Зеленський дав інтерв'ю для одного з українських видань, де й розповів, що Порошенко пропонував йому забути про всі попередні конфлікти та почати разом "робити щось для країни", але він йому не повірив, бо впевнений, що найбільша біда Порошенка у тому, що він досі вважає себе президентом України.

Зеленський і Порошенко на дебатах, фото з вільних джерел
Зеленський і Порошенко на дебатах, фото з вільних джерел

Наразі з колишній лідер відреагував на таке та знову запевнив, що він друг для Зеленського.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я хочу звернутися до влади. Дорогий Володимир Олександрович, може, ви з несподіванкою почуєте ці слова. Послухайте, ви мені не ворог. Я з вами не борюся.

Навпаки, якщо важко - наша команда завжди готова підставити плече, бо ми дуже любимо Україну. Мій ворог – агресор, який прийшов до нас зі зброєю. Повірте, це і ваш ворог. Мій ворог – ті, хто прийшли й вбивають українців. Повірте, це і ваші вороги", - наголосив Порошенко.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського судитимуть, що світить президенту України

Як повідомляв портал "Знай.ua", в будинок, де живе ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян, прийшли з обшуком співробітники ДБР.

Також "Знай.ua", Зеленський випив кави в кафе, яке повинно було бути зачинене