Історія Маріанни Фрідман-Фут трагічна і неочевидна: дитина багатої родини Нью-Йорка вимушена жити у парку недалеко від своєї колишньої квартири. Її дід був магнатом текстилю, що дало йому можливість накопичити капітал та купити шикарну квартиру у 370 квадратних метрів у самому центрі Нью-Йорку на Парк-авеню. У цій квартирі виросла його донька та дві онучки. Поруч із ними були гувернантки, помічники і кухар. Одна з онучок, Маріанна, відвідувала найкращу школу танців і отримала вищу освіту в Бостоні.

Про це пише британське видання Daily Mail.

Коли дід помирає його донька, мама Маріанни, доволі дешево продає бізнес. Вона роками страждала від депресії та панічних атак, не мала тісного зв'язку з Маріанною. Згодом помирає і вона, доньки задешево продають шикарну квартиру і дуже швидко тринькають увесь спадок.

Паралельно до фінансового краху, Маріанна страждає від персональної драми: вона розлучається із першим чоловіком, він забирає у неї її єдину доньку. Після цього у жінки розвивається депресія і вона стає героїновою наркоманкою.

Маріанна Фрідман-Фут, фото Daily Mail
Маріанна Фрідман-Фут, фото Daily Mail

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз Маріанна вдруге одружена - її чоловік - будівельник без житла, тому вони разом живуть у Центральному парку міста, ночують на спальнику та зберігають усі свої речі у пакетах з-під сміття.

На думку працівників соціальних служб, жінка навряд витримає зиму на вулиці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гаряча офіціантка втратила роботу через пандемію, але соковиті форми допомогли заробити більше.

Як повідомляв портал Знай.ua, Заворотнюк може втратити все: спочатку страшна хвороба, а потім - зрада чоловіка.

Також Знай.ua писав, що Ф'юрі зробив відверте зізнання, такого не очікував ніхто.