У центрі Алушти (анексований Крим) путінські окупанти вивісили вітальний банер до Дня Росії, який відзначають у п'ятницю, 12 червня. Слово "Росія" було написано з помилкою – без подвійної букви "с".

На це звернули увагу користувачі заблокованої в нашій країні соцмережі Вконтакте.

Плакат було розміщено в центрі міста, поруч з будівлею адміністрації окупантів. "Глави" адміністрації міста Галина Огнєва повідомила, що помилку швидко помітили і банер прибрали.

"Банер замовив Будинок творчості ("Підмосков'я") собі на тильну частину будівлі. Виготовила його сімферопольська приватна фірма. Розміщенням банера займався наш МУП. Банер провисів буквально 10-15 хвилин, не більше півгодини, точно. Щойно ми побачили, дали команду його зняти. І вже через три години висів новий банер з правильним написом", – сказала чиновниця в коментарі "Крыминформ".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами Огнєвої, чоловік, який був відповідальний за розміщення банера, буде покараний.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новий закон про референдум чи "освячення анексії Криму" – експерти дали оцінку внесеним змінам.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Криму у перші дні літа критична ситуація з прісною водою, водні ресурси повністю виснажені.

Також портал Знай.uа писав, що Поклонська знов наважилася зазіхнути на Україну – "Захоплення галактичної енергії".