На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та підло атакували українських захисників. Без жертв не обійшлося – бойовики вбили одного військовослужбовця та двох поранили.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Агресор обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, російські загарбники влаштували стрілянину неподалік Луганського, тричі біля Кримського, Попасного, Троїцького, Новозванівки, Пищевика, Катеринівки. Також найманці Путіна обстріляли опорні пункти українських оборонців неподалік Авдіївки, Новотроїцького, Славного, Старогнатівки і Богданівки.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як відзначається, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та двоє постраждали. Наразі їх госпіталізували у лікарню.

"На жаль, внаслідок ворожого обстрілу Україна втратила одного мужнього воїна. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблого героя. Ще двоє військовослужбовців отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Також втрати є й з боку окупантів:

"Наші захисники, утримуючи оборону, діяли відважно та дали підрозділам противника гідну відсіч. За даними розвідки, 13 червня українські воїни знищили трьох та поранили щонайменше двох російських загарбників", - наголошують військові.

Скріншот допису