У Харкові прийняли виклик і вирішили не відставати від столичних методів боротьби з короною. Там масово вирушили чилить на пляжі. Про це повідомляє телеграм-канал Perepichka News, додаючи гаряченькі фото відпочивальників.

"Виклик прийнятий. У Харкові вирішили не відставати від столичних методів боротьби з короною і масово вирушили чилить на пляжі. Латте - 30, Пиво - 25, піти повторно на карантин - безцінне", - йдеться у повідомленні.

На пляжі, фото: телеграм-канал Perepichka News
На пляжі, фото: телеграм-канал Perepichka News

Як видно на фото, українці в купальниках, гаряче сонце, пиво рікою - жодних масок і антисептиків, а також без дистанції.

Як відомо, у клубах Одеси і Києва не зупиняються на досягнутому і прагнуть нових рекордів. Зазначимо, що після ослаблення карантинних заходів, роботу нічних клубів у Києві і Одесі все ж таки відновили. А в Україні динаміка захворювання на коронавірус не йде на спад, а навпаки встановлює антирекорди.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Люди в усьому світі докладають зусиль, аби здолати коронавірус та запобігти його поширенню.

Варто відзначити, що за даними ЦГЗ, на 14 червня в Україні 31 154 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 889 летальних, 14 082 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 648 нових випадків. Загалом проведено 489 334 тестування методом ПЛР..

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Вірус танцює" - у клубах Одеси і Києва не зупиняються на досягнутому, ось де буде новий спалах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , помічниця Володимира Зеленського заявила про масову перевірку українців.

Також "Знай.uа" писав, що вчені розробили унікальний спосіб діагностики Covid-19.