Пробне ЗНО можна скласти двома способами, міністр Степанов дав роз'яснення

Пробне Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), яке не вдалося провести у звичному форматі через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19, можна буде пройти двома способами: онлайн, або отримавши бланки у відповідних закладах. Про це повідомив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

Кличко пішов "шастати" в ресторан і "забив" на карантин — вечеряв, скільки душа бажала

Мер Києва Віталій Кличко після пом'якшень карантину в Києві посидів у ресторані, забувши про час, як Попелюшка з казки. На Воздвиженці мешканці помітили Віталія Кличка, який порушував карантинний режим, введений в Києві. Кличко вечеряв в ресторані "Охота на ovets" в компанії чоловіка і двох дівчат після 22.00.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кличко вечеряє, фото: Telegram-канал BEREZOVIEW
Кличко вечеряє, фото: Telegram-канал BEREZOVIEW

Українців хочуть змусити "здавати" все своє майно для держави – що надумали в уряді

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що вже цього року в Україні мають запровадити нульове або одноразове декларування. Про це він розповів під час пресконференції з нагоди 100 днів роботи уряду.

Шмигаль, фото: Кабмін
Шмигаль, фото: Кабмін

Федина втрутилась у скандал із подругою Звіробій після атаки Зеленського

Громадська активістка Маруся Звіробій, яка "загрожує" безпеці президента Володимира Зеленського, "обпаскудила" українського лідера, назвавши його "зеленою сволотою". Маруся Звіробій, відзначилася вчора черговими погрозами на адресу Президента, і заявила, що її зламали.

Федина і Звіробій, кадр з відео
Федина і Звіробій, кадр з відео

Нова система автофіксації ПДР дала збій

В Україні з 1 червня розпочали роботу перші 50 камер системи автоматичної фото- і відеофіксації порушень ПДР. Для початку, система стартувала в Києві. Тепер співробітники Нацполіції за допомогою камер фіксуватимуть: перевищення швидкості; проїзд на червоне світло, порушення правил зупинки, стоянки, рух по тротуарах і т. д.; виїзд на смугу зустрічного руху.

Автофіксація ПДР, скріншот: YouTube
Автофіксація ПДР, скріншот: YouTube