Росіянин на ім'я Юрій вчинив жорстоко щодо свого собаки: прив'язав до дерева посеред тайги і кинув помирати. Однак тварині вдалося врятуватися та знайти нову сім'ю.

Цю історію розповідає видання SM News.

Юрій отримав Шеррі у подарунок на день народження. Німецька вівчарка була слухняною і вірною дівчинкою. Проте через декілька років Юрій завів нову сім'ю і був вимушений переїхав в квартиру в місті. Утримувати в квартирі дебелу собаку стало важко, тому він вирішив позбутися собаки, але вибрав нелюдяний шлях.

Юрій вирішив відвезти Шеррі в тайгу. Чоловік прив'язав собаку повідком до дерева і залишив їжі на декілька днів.

Однак вже вдома чоловік зрозумів, що вчинив підло. Через 3 дні він не витримав і повернувся за вівчаркою. Але собаки у дерева не було, на її місці лежав лише перегризений повідець.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Німецька вівчарка, фото Pxhere
Німецька вівчарка, фото Pxhere

Йшов час, і Юрій став забувати про вихованця. Поки друзі не покликали його на полювання в тайгу.

Чоловіки вирушили гуляти по тайзі, а коли поверталися до машини, почули шерех у кущах. Невдовзі вони побачили причину шуму - це було дві тварини, схожі на вовків. Проте колір одної з них здався знайомим - він упізнав Шеррі.

Проте собака зустріла його агресивно і оскалом. Друзі зупинили Юрія і поспішили в машину, щоб їхати додому.

Через декілька днів і безсонних ночей колишній власник відправився один на пошуки Шеррі. Знайти її йому не вдалося, а коли йшов назад далеко побачив хатинку лісника. Юрій придивився і побачив, що лісник гладить собаку і це була Шеррі. Добрий чоловік відразу виявив прив'язану вівчарку і забрав її до себе. Тепер вона живе в тайзі і дружить з вовками.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У Дніпрі зграя бродячих псів накинулася на дитину, городяни лютують - "Навіщо підгодовувати?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Поцупила піжаму, аби обійматися із нею - кмітлива вівчарка провчила неуважну господиню і стала зіркою.

Також Знай.ua писав, що Вівчарка стала мамою для п'яти дитинчат гепарда.