В Україні можуть посилити карантин - уряд готує чергові зміни щодо обмежень.

В уряді готують для регіонів документ з умовами для посилення карантину. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, повідомляє прес-служба президента.

На нараді у президента Володимира Зеленського Степанова заявив, що до постанови, яка регламентує дотримання карантинних заходів, будуть вноситися зміни.

"Вони будуть визначати, за яких обставин та чи інша область може зробити певні обмеження жорсткішими. Це потрібно в разі погіршення епідемічної ситуації" - йдеться в повідомленні.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, у понеділок, 15 червня, в Україні перейшли до чергового етапу пом'якшення умов карантину. Зокрема, відтепер скасовано заборони на перехід в анексований Крим з Херсонської області, а також частково відновлюється міжміське та авіасполучення.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні за добу 656 нових хворих на коронавірус, 12 померло

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 31 810 випадків зараження. За добу зафіксували 656 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в понеділок, 15 червня.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії одужали вже 14 253 пацієнтів. За останню добу видужала 171 людина, 12 чоловік померло.

Також Знай.ua писав, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.