В Одесі місцевий священик, або просто любитель церковних нарядів і швидкості, перетворився на справжнього "божественного байкера". В мережі опублікували кадри, на яких можна помітити, що священик непогано справляється зі своїм залізним конем і витворяє дрифт на місці. Ось це справді незабутнє видовище.

Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліку kiev_insta_city в мережі Instagram.

"Одеський священик, такого ще пошукати треба. День Мотоцикліста. Отець Сергій святив двоколісну техніку. Як вам?", - підписали публікацію автори.

Варто зазначити, що користувачі мережі досить весело зустріли дані кадри і почали активно коментувати публікацію, яка набрала вже сотні лайків: "Без кадила ну ні як"; "Батюшка гонить бєса"; "Штрих на сусідньому мотику по ходу ох*їв".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Харкові священик Богдан Іванчук, якого оштрафували за порушення правил дорожнього руху і керуванні в нетверезому вигляді ще 22 квітня, не з'явився в суд. Засідання почалося в Дзержинському районному суді о 2 години дня, 11 червня, однак відповідач до суду не прийшов.

Водія викликали повісткою, проте в матеріалах справи немає документів про те, що він її отримав. Запросити порушника смс-повідомленням також не вдалося: у суді не виявилося номера священика. У підсумку засідання перенесли на 7 липня. Якщо Іванчук знову не з'явиться - розглядатимуть питання про примусовий привід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у кропивницького попа вселився біс — кинувся з лопатою на могилу померлого священика.

Як повідомляв Знай.uа у Тернополі вшанували пам'ять священика, який мав Бога в серці — його поважали всі.

Знай.uа писав, агресивна шахрайка вимагає гроші з вірян під монастирем.