Люди з нетерпінням чекали, коли відчинять свої двері салони краси і перукарні. Але чи варто довіряти неперевіреною майстру і віддавати свої гроші за послуги, які можуть тільки зіпсувати ваше здоров'я? Стиліст по волоссю розповіла про всі секрети роботи в салоні краси.

Майстер-перукар і стиліст по волоссю більше 10 років працює в різних салонах краси. Зараз у неї свій кабінет, тому що за роки роботи жінка зрозуміла, що в салонах співробітників тримають за рабів, а клієнтів — за дурнів.

Як вас можуть залишити без волосся

У салоні краси перукарі, як правило, працюють з одним-двома брендами, що випускають продукцію для догляду за волоссям та шкірою голови. Пляшечки непрозорі, тому, коли шампунь або бальзам закінчується, салон може купити найдешевше і залити в брендову пляшечку.

японський секрет краси, фото: freepik
японський секрет краси, фото: freepik

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Іноді салони краси продають якусь процедуру з красивою назвою. Клієнт вірить, що його шевелюра буде здоровою і шовковистою після походу в салон, віддає свої гроші, а результат просто вражає. Ніби як і не обдурили, але, з іншого боку, обіцяли оздоровлення, а не тимчасовий ефект.

Секрет краси, фото pxhere
Секрет краси, фото pxhere

Модна зараз процедура кератинового випрямлення або ботокса для волосся - це страшна справа. У США і Європі це заборонено, у нас чомусь і далі роблять щасливими клієнток на мить.

"Перша процедура здається ефективною, але вже після другого застосування волосся будуть схожі на мочалку", — пояснює Світлана.

Співробітники стрижуть тільки волосся, з грошима — складніше

Сьогодні в салонах краси велика частина перукарів — люди, які пройшли тримісячні курси. Жодної іншої освіти в перукарській справі у них немає. Тому, як стверджує майстер, клієнти йдуть з кривими стрижками, спаленими фарбою волоссям або небезпечним для здоров'я ботоксом.

японський секрет краси, фото: freepik
японський секрет краси, фото: freepik

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Косметичні маски для обличчя перетворюють в монстрів

Як повідомляв портал Знай.ua, Як застосувати алое для краси і здоров'я

Також Знай.ua писав, що Мінус 5 років за два тижні - проста домашня маска для обличчя з секретного інгредієнта.